Yhdistelylaina OP

Yhdistelylaina OP

Yhdistelylaina OP pankista on joko Vakuudellinen Pankkilaina, Vakuudeton Täsmäluotto tai Vakuudeton Joustoluotto. Vertaile myös kaikki vaihtoehtosi Osuuspankin yhdistelylainalle. Aloita vertailu ja katso mahdollinen säästösi.

Valitse tarvitsemasi lainasumma lainojen yhdistämiseen.

Valitse yhdistelylainasi

Valitse lainanantaja, täytä ja lähetä lainahakemus yhdistääksesi lainat.

Yhdistelylaina OP – Säästä rahaa yhdistämällä lainasi

OP:n kautta on mahdollista saada yhdistelylainaa. Sinun on mahdollista saada yhdistelylainaksi vakuudellista pankkilainaa.

Mikäli sinulla on OP:lla asuntolainaa, niin sinun on mahdollista saada vakuudetonta Täsmäluottoa 2000 – 15 000 euroa.

Toinen Osuuspankin vakuudeton laina on Vakuudeton Joustoluotto, jota voi hakea 2000 – 8500 euroa.

Mikäli sinulla ei ole vakuuksia, eikä sinulla ole asuntolainaa OP:lla, niin sinun voi olla hankala saada Osuuspankista lainaa yhdistelyluottoa varten.

Vaihtoehdot OP:lta lainojen yhdistämiseen ovat:

 • Vakuudellinen pankkilaina
 • Vakuudeton Täsmäluotto (jos sinulla on asuntolainaa OP:lla)
 • Vakuudeton Joustoluotto
Yhdistelylaina Osuuspankista tai muualta kannattaa.

Lainojen yhdistäminen Osuuspankki – Vakuudellinen pankkilaina

Mikäli sinulla on mahdollisuus hyödyntää vakuuksia lainassasi, niin voit saada edullisimman vaihtoehdon yhdistelylainaksi. Lainan vakuudeksi käy esimerkiksi omistusasunto, jonka lainaa on lyhennetty tai asunnon arvosta osa on maksettu suoraan. Myös muu omaisuus käy vakuudeksi kuten esimerkiksi sijoitukset tai metsä ovat käypiä vakuuksia.

 • Voit hakea pankki lainaa 8000 eurosta ylöspäin ilman ylärajaa
 • Tarvitset lainalle vakuuden, kuten esim. omistusasunnon
 • Vakuudellinen lainan on edullisempi vaihtoehto kuin vakuudeton laina
 • Vakuutena voi käyttää omistusasuntoa, mökkiä, talletuksia, arvopapereita tai metsätilaa.
 • Tarvittavien vakuuksien arvo arvioidaan tapauskohtaisesti tarvitsemasi lainasumman perusteella.

Pankkilainan esimerkkilaskelma:

Pankkilainasta veloitetaan kuukausittainen 2,50 euron hoitokulu, sekä korkeintaan 120 euron suuruinen toimitusmaksu lainan noston yhteydessä. Lainan korko on 12 kuukauden euribor + pankin kanssa sovittu marginaali.

Pankkilaina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 20 000 euron lainalle 7 vuoden maksuajalla on 3,9 %, kun luoton korko on 12 kuukauden euribor + 3,65 % (3,366 % 02/2020) ja lainasta peritään kuukausittainen 2,30 e hoitokulu, sekä lainan noston yhteydessä 120 euron kertaluontoinen toimitusmaksu.

Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 2 825,48 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että laina on nostettu kokonaan, lainan korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan ja luotto maksetaan takaisin 270,30 euron tasaerissä kuukauden välein.

Yhdistelylaina OP – Vakuudeton Täsmäluotto tai Vakuudeton Joustoluotto

Vaihtoehtona vakuudelliselle lainalle OP:lla on kaksi vakuudetonta lainaa: Täsmäluotto eli kertalaina ja Joustoluotto.

Vakuudeton Täsmäluotto on kertalaina, jonka saat kerralla käyttöösi. Täsmäluottoa sinun on mahdollista hakea 2000 – 15 000 euroa. OP:n omilla sivuilla mainitaan, että sinun on mahdollista saada Täsmäluottoa, jos sinulla on asuntolainaa OP:lla. Jos sinulla ei ole asuntolainaa OP:ssa, niin et todennäköisesti saa tätä lainaa.

Toinen vakuudeton vaihtoehto on Vakuudeton Joustoluotto. Se toimii samalla tavalla kuin muut joustoluotot, joten maksettuasi luottoa takaisin voit ottaa luottoa uudelleen käyttöösi aina luottorajaan saakka. Joustoluottoa voi hakea 2000 – 8500 euroa.

Vakuudeton laina sopii myös lainojen yhdistämiseen.

Yhdistelmälaina Osuuspankki – Mitä muita vaihtoehtoja on yhdistelylainalle?

Erinomaisia vaihtoehtoja Osuuspankille lainojen yhdistämiseen ovat netissä toimivat pankit ja luotonantajat, jotka ovat keskittyneet lainojen yhdistämiseen.

Kun yhdistät lainoja, niin sinun on tärkeää kilpailuttaa lainahakemuksesi, jotta saat selville millaisella korolla saat yhdistelylainaa itsellesi. Sivuillamme listatut lainankilpailuttajat ovat erinomaisia palveluita yhdistelmälainan kilpailuttamiseen.

Kun täytät yhden lainahakemuksen kauttamme, niin kilpailutuspalvelu kilpailuttaa yhdistelylainasi useilla eri pankeilla ja luotonmyöntäjillä. Näin saat kilpailutettua mahdollisimman monta lainaa yhdellä hakemuksella ja säästät omaa aikaasi.

Yhdistelylaina OP lyhyesti – Mitä vaihtoehtoja on Osuuspankille?

OP:lla vaihtoehtosi lainojen yhdistämiseen olivat vakuudellinen pankkilaina, vakuudeton kertalaina ja vakuudeton joustoluotto.

Mikäli sinulla ei ole vakuuksia lainallesi tai kaipaat enemmän vaihtoehtoja yhdistelylainalle, niin sivustomme tarjoaa loistavia vaihtoehtoja lainasi kilpailuttamiseksi lainojen yhdistämiseen erikoistuneilta luotonantajilta.

Milloin sinun kannattaisi hakea yhdistelylainaa:

 • Uudelleenrahoita lainasi välittömästi, mikäli sinulla yksi laina, jonka korko on yli 20 %.
 • Jos sinulla on kaksi tai useampi vakuudeton luotto, niin hae yhdistelmälainaa kuukausittaisten lainakulujen pienentämiseksi.
 • Jos lainakulusi rasittavat liikaa maksukykyäsi, niin järjestele lainasi uudelleen.
Yhdistelmälaina OP

Usein kysytyt kysymykset OP yhdistelylainasta

Alla on useimmin kysyttyjä kysymyksiä lainojen yhdistämisestä Osuuspankista.

Mikä on OP yhdistelylaina?

OP yhdistelylaina on vakuudellinen pankkilaina, vakuudeton tästäluotto tai vakuudeton joustoluotto.

Kannattaako minun yhdistää lainani OP:lla?

Sinun kannattaa yhdistää aina lainasi, jos:
– Lainojesi korot ovat yli 20%.
– Sinulla on useampia kalliita lainoja.
– Kuukausittaiset lainakulut rasittavat maksukykyäsi.

Miten OP yhdistelylainaa voi hakea?

Voit hakea yhdistelylainaa OP:lta, jos haluat yhdistää lainasi heillä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää palveluamme ja säästät aikaasi vertailemalla useita luotonmyöntäjiä yhdellä lainahakemuksella.

Onko OP:lta vaikea saada yhdistelylainaa?

OP:lta voi olla vaikeaa saada yhdistelylainaa, mikäli sinulla ei ole vapaita vakuuksia tai asuntolainaa Osuuspankissa. Ainut vaihtoehto on tässä tapauksessa OP joustoluotto, jonka summa on rajattu 2000 – 8500 euroon. Vaihtoehtoisesti voit etsiä lainojen yhdistelyyn erikoistuneen luotonantajan palvelustamme.