Yhdistelylaina Nordea

Yhdistelylaina Nordea

Yhdistelylaina Nordea pankista on joustolaina tai vakuudellinen kulutusluotto. Varsinaista yhdistelylainaa ei Nordealla lainatuoteena ole, mutta sinun on mahdollista käyttää em. lainoja yhdistelylainan sijaan.

Valitse lainasumma, jonka tarvitset lainojen yhdistämiseen.

Valitse yhdistelylainasi

Valitse lainanantaja, täytä ja lähetä lainahakemus yhdistääksesi lainat.

Yhdistelylaina Nordea – Säästät yhdistämällä lainasi

Nordealta on mahdollista ottaa lainaa, jotta voisit yhdistää lainasi. Lainojen yhdistämiseen tarkoitettua lainatuotetta ei Nordealla suoraan ole, joten voit käyttää muita luottoja lainojen yhdistämiseen.

Voit ottaa Nordealta seuraavia lainoja lainojen yhdistämiseksi:

 • Joustoluotto: 2000 eurosta 50000 euroon.
 • Vakuudellinen kulutusluotto: yli 10000 euron lainatarpeeseen.
Lainojen yhdistäminen säästää

Lainojen yhdistäminen Nordea – Joustoluotto

Joustoluottoa voit hakea Nordealta 2000 eurosta 50000 euroon saakka. Joustoluotto on vakuudeton luotto, jota voit hakea lainojen yhdistämiseen. Tarvittaessa voit saada lyhennysvapaata tai saada mahdollisesti korotusta luottoosi.

 • Voit hakea Nordea lainaa suoraan verkosta Nordean tai muiden pankkien pankkitunnuksilla.
 • Joustoluotto myönnetään yhdelle tai kahdelle 18 vuotta täyttäneelle.
 • Rahat maksetaan myöntämisen jälkeen (ma-su klo 7-22.30)
 • Joustoluoton takaisinmaksuaika on vähintään yksi vuosi ja enintään 5,5 vuotta.
 • Takaisinmaksu tasaerissä.
 • Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen vuodessa.
 • Todellinen vuosikorko riippuu lainan määrästä, laina-ajasta ja takaisinmaksutavasta. Todellinen vuosikorko on alimmillaan 3,1% ja enimmillään 15,8%.

Joustoluotto esimerkkilaskelma:

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 8,9 % marginaali. Nimelliskoron ollessa 8,5 % ja laina-ajan ollessa 74 kk on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 14,2 % (12/2019). 

Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 7 366,66 euroa ja maksuerien lukumäärä 74. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Yhdistelylaina Nordea – Vakuudellinen kulutusluotto

Nordealla vakuudellinen kulutusluotto on on edullinen tapa saada lainaa, jos sinulla on vakuuksia, joita voit antaa lainaasi vastaan.

Vakuudellista lainaa voit hakea Nordeasta soittamalla. Käyt yhdessä asiakaspalvelun kanssa läpi lainahakemuksen, joten sinun on hyvä varata hieman aikaa hakemuksen läpikäyntiin. Lainahakemukseen tarvitset mm. tulo ja työtiedot, sekä vakuuteen liittyvät tiedot.

Vakuus voi olla esimerkiksi oma asuntosi tai kesämökkisi. Vakuuden tulee olla pankin hyväksymä. Vakuudellinen kulutusluotto sopii yli 10000 euron lainatarpeeseen. Laina-aika voi olla maksimissaan 20 vuotta.

Nordea yhdistä lainasi.

Lainojen yhdistäminen Nordea – Mitä muita vaihtoehtoja on olemassa?

Vaihtoehtoja Nordean lisäksi ovat netissä toimivat luotonantajat ja pankit, jotka tarjoavat lainatuotteita lainojen yhdistämiseen.

Myös lainojen yhdistämisessä on hyvä verrata useita lainatarjouksia, jotta näet millaista korkoa voisit saada lainallesi. Kätevä tapa nähdä kilpailuttaa useampi pankki kerrallaan on netissä toimivat lainankilpailuttajat.

Täyttämällä yhden lainahakemuksen voit kilpailuttaa monta pankkia ja lainanantajaa samanaikaisesti. Näin säästät aikaa ja rahaa kun kilpailutat usean luotonmyöntäjän samanaikaisesti.

Lyhyesti – Yhdistelylaina Nordea ja vaihtoehdot

Miten sinun on mahdollista saada yhdistelylaina Nordea pankista? Vaikka Nordealla ei varsinaista yhdistelylainan nimellä kulkevaa lainatuotetta olekaan, niin voit yhdistää lainasi vakuudettomalla joustoluotolla tai vakuudellisella kulutusluotolla.

Vaihtoehto Nordealle on kilpailuttaa yhdistelylainasi palvelumme kautta, jolloin saat mahdollisia tarjouksia myös muilta pankeilta ja yhdistelylainoihin erikoistuneilta lainanantajilta.

Milloin sinun kannattaisi hakea yhdistelmälainaa:

 • Hae yhdistelmälainaa ja uudelleenrahoita lainasi, jos lainasi korko on yli 20%.
 • Yhdistä lainasi, jos sinulla on kaksi tai useampi laina.
 • Hae lainojen yhdistämistä, jos lainojesi vuosittaiset sivukulut ovat yli 150 euroa per laina.
 • Jos kuukausittaiset lainanhoitokulut rasittavat maksukykyäsi, niin uudelleen kilpailuta lainasi, sillä voit saada lainan edullisimmilla kuluilla ja pienemmällä kuukausittaisella lyhennyksellä.
Yhdistelylaina Nordea tai kilpailuta laina meillä.

Usein kysytyt kysymykset Nordean yhdistelylainasta

Alla on useimmin kysyttyjä kysymyksiä lainojen yhdistämisestä Nordealla.

Mikä on Nordean yhdistelylaina?

Nordealla ei ole varsinaista tuotetta lainojen yhdistämiseen, mutta voit yhdistää lainat Nordealla hakemalla vakuudetonta joustoluottoa tai vakuudellista kulutusluottoa.

Kannattaako minun yhdistää lainani Nordealla?

Sinun kannattaa hakea lainan uudelleenrahoitusta tai lainojen yhdistämistä, jos:
– Yhden tai useamman lainasi nimelliskorko on yli 20%.
– Sinulla on useampi kuin yksi laina.
– Kuukausittaiset lainanhoitokulusi vaikuttavat talouteesi ja maksukykysi on rajoilla.

Miten Nordean yhdistelylainaa voi hakea?

Voit hakeaa lainaa ainoastaan Nordealta, jotta voisit yhdistää lainasi. Vaihtoehtona on käyttää esimerkiksi palveluamme, jossa voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa usean luotonmyötäjän kerralla, jolloin säästät aikaa ja voit helposti vertailla saamiasi lainatarjouksia.

Onko lainojen yhdistämiseen tarkoitettu laina erilainen kuin Nordea lainatuotteet?

Vaikka Nordealla ei varsinaisesti ole tuotetta yhdistelylaina nimellä, niin voit käyttää Nordealta joustolainaa ja kulutusluottoa lainojen yhdistämiseen.