Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat ja saa merkittävää säästöä joka kuukausi lainakustannuksissasi. Olemassa olevat lainat kannattaa yhdistää välittömästi edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

Valitse summa lainojen yhdistämiseksi.

Yhdistä lainat tästä

Valitse lainanantaja, täytä ja lähetä lainahakemus yhdistääksesi lainat.

Yhdistä lainat ja alenna kulujasi

Yhdistämällä lainat sinun on mahdollista saada merkittäviä säästöjä aikaiseksi joka kuukausi ja lainasi aikana. Lainojen yhdistäminen on yleensä sitä kannattavampaa, mitä useamman lainan onnistut yhdistämään.

Sinun tarvitsee jatkossa keskittyä vain yhden lainan maksuun, kun olet yhdistänyt velkasi yhdeksi. Näin lainan takaisinmaksuun on helpompi keskittyä, kun sinulla on vain yksi laina huolehdittavana.

Yhdistä lainat edullisemmaksi

Yhdistämällä lainat maksat vain yhden lainan sivukuluja

Kun lainasi on yhdistetty, niin maksat vain yhden lainan sivukuluja. Jokaisessa lainassa on omat kulunsa koron lisäksi, jotka lisäävät ylimääräisiä maksuja.

Nykyään lainan sivukulut voivat olla maksimissaan 150 € yhdessä lainassa, joten voit säästää merkittävän summan, jos onnistut yhdistämään usean lainan yhteen.

Yhdistelylainan korko on yleensä edullisempi

Yhdistelylaina on yleensä kustannuksiltaan edullisempi kuin pienlainasi. Yhdistelylainan tarkoituksena on tarjota edullinen laina, jolla pystyt niputtamaan yhteen kalliita lainoja.

Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin teillä on mahdollisuus saada lainaa jopa paremmilla ehdoilla kuin yksin hakiessa. Lainahakemukset, joissa on yhteishakija saavat yleensä isompaa lainaa paremmilla ehdoilla.

Yhdistä velat ja helpota arkeasi

Myös lainojen yhdistämistä kannattaa vertailla

Kun olet hakenut yhdistelylainaa, niin vertaile kaikkia saamiasi lainatarjouksia keskenään. Ota huomioon myös nimelliskoron lisäksi kaikki lainan sivukulut ja vertaile mikä lainojen todellinen vuosikorko on.

Vertailtuasi edullisimman lainan tarkista vielä, kuinka paljon säästät yhdistelylainalla verrattuna nykyisiin lainoihisi. Jos et saa lainaa edullisemmalla korolla, niin katso kuinka paljon saat säästöä, kun maksat vain yhden lainan sivukuluja.

Yhdistä lainat lyhyesti

Sinun kannattaa aina vertailla lainojasi ja uudelleenrahoittaa olemassa olevat luottosi. Näin tekemällä saat säästöä aikaiseksi. Kuitenkin muutamassa tapauksessa sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi välittömästi uudelleen.

  • Yhdistä lainasi, jos jonkin lainasi korko on yli 20%.
  • Yhdistä lainat mikäli sinulla useita lainoja.
  • Hae yhdistelylainaa tai lainasi uudelleenrahoitusta, jos lainasi sivukulut ovat yli 150 € vuodessa.
  • Hae lainojen yhdistämistä, mikäli sinulla on vaikeuksia selvitä lainasi maksuista.
Yhdistä luotot ja säästä rahaa

Yhdistä lainat – Usein kysytyt kysymykset

Alla on useimmin kysyttyjä kysymyksiä kun yhdistät lainoja.

Miten yhdistän lainat?

Voit yhdistää lainat hakemalla luotonmyöntäjältä yhdistelylainaa tai kilpailuttamalla lainanvälittäjällä hakemuksen yhdistelylainallesi.

Koska minun kannattaa yhdistää lainat?

Seuraavissa tapauksissa kannatta yhdistää lainat:
– Jonkin lainasi korko on yli 20%.
– Sinulla on useita lainoja
– Lainasi sivukulut ovat yli 150 €

Mitä hyötyä yhdistelylainasta on?

Kun otat yhdistelylainan, niin maksat vain yhden lainan kuluja. Rahallisen säästön lisäksi sinun tarvitsee keskittyä vain yhden lainan takaisin maksamiseen.

Millä korolla saan yhdistelylainaa?

Korkosi yhdistelylainalle määräytyy henkilökohtaisesti. Korko riippuu yhdistelylainan määrästä ja hakemuksen tiedoista pankki tai luotonmyöntäjäkohtaisesti. Lainaa voi saada alimmillaan 4 % korolla ja maksimissaan lainan nimelliskorko voi olla 20 %.