Lainanvälittäjä

Lainanvälittäjä säästää rahaa ja aikaasi

Lainanvälittäjä on erinomainen vaihtoehto säästää aikaasi ja rahaasi, kun haluat kilpailuttaa lainahakemuksesi. Lainanvälittäjän kautta myös lainojen yhdistäminen on helppoa. Katso alla olevasta listasta vaihtoehdot yhdistelylainasi lainanvälittäjäksi.

Täytä ja lähetä lainahakemus yhdistääksesi lainat.

Lainanvälittäjän käyttäminen on helppoa

Lainanvälittäjän käyttäminen on helppoa sillä sinun täytyy lähettää vain yksi lainahakemus ja hakemuksesi kilpailutetaan mahdollisimman kattavasti. Lainanvälittäjät ovat suosittuja palveluita, sillä ne tekevät suurimman työn sinun puolestasi. Kun lähetät hakemuksen, niin se lähetetään lainanvälittäjän palvelussa oleviin pankkeille ja luotonmyöntäjille. Näin pankit ja lainanmyöntäjät kilpailevat sinun lainastasi ja voit saada useita tarjouksia lainahakemukseesi perustuen.

Lainanvälittäjät ovat toimineet Suomessa jo tovin ja ovat luotettavia palveluita lainan kilpailuttamiseksi. Ne ovatkin suosituin palvelu lainan kilpailuttamiseen, sillä lainan vertailusta on tehty todella nopeata ja selkeätä.

Enää sinun ei tarvitse itse nähdä vaivaa ja täyttää tietojasi kaikkiin hakemuksiin vaan voit täyttää yhden hakemuksen ja voit vertailla lainoja sen avulla. Jos ei löydä haluamaasi lainaa, niin voit kokeilla hakea lainaa myös toisen lainanvälittäjän kautta. Yhdistä lainat nopeasti ja helposti.

Lainanvälittäjä säästää rahaa

Lainanvälittäjä vai suora laina luotonmyöntäjältä?

Mikään ei estä sinua ottamasta lainaa suoraan lainanantajalta, mutta sinun ei kannata ottaa välittömästi ensimmäistä vastaan tulevaa lainaa, sillä et voi tietää, onko se sinulle edullisin laina. Jos haluat kilpailuttaa mahdollisimman monta pankkia ja luotonmyöntäjää, niin sinun tulee täyttää oma hakemus jokaisen lainanantajalle. Tämä vie sinulta paljon aikaa ja kaiken lisäksi joudut vielä erikseen koostamaan kaikki tarjoukset yhdeksi tarjoukseksi.

Jos haluat säästää aikaa tässä prosessissa, niin lainanvälittäjää käyttämällä sinun on mahdollista kilpailuttaa useampi pankki ja lainanantaja samalla kertaa. Kun täytät yhden lainahakemuksen lainanvälittäjällä, niin sinun hakemuksesi kilpailutetaan usealla pankilla ja luotonmyöntäjällä samanaikaisesti.

Säästät aikaasi ja lisäksi voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Kun olet saanut kaikki lainatarjouksesi, niin vertaat niitä keskenään selkeästä näkymästä, jolloin sinun on helppo nähdä saatujen lainatarjousten erot.

Haluatko yhdistää alle 5000 euroa

Onko sinulla lainoja yhteensä alle 5000 euroa. Katso vaihtoehdot lainan yhdistämiseksi, kun yhteisvelkasi ei ole niin suuri. Myös pienien lainojen yhdistäminen kannattaa sillä säästät rahaa välittömästi, kun maksat vain yhden lainan sivukuluja.

Katso missä voit yhdistää pienemmät lainasi yhteen.

Yhdistä lainoja yli 5000 euron summalla

Onko sinulle kerääntynyt jo enemmän pienlainaa tai velkaa? Yhdistämällä useamman lainan saat sitä enemmän säästöä, mitä useamman lainan onnistut yhdistämään.

Voit yhdistää enemmän pienlainoja katsomalla palvelut joiden kautta isompienkin summien yhdistely onnistuu.