Yhdistelmälaina eläkeläiselle

Yhdistelmälaina eläkeläiselle

Yhdistelmälaina eläkeläiselle auttaa säästämään rahaa. Jos sinulla on useita lainoja, niin yhdistelylainalla voit pienentää lainakulujasi ja saada kuukausittain enemmän rahaa käyttöösi. Täyttämällä lainahakemuksen voit yhdistää lainasi, uudelleenrahoittaa vanhan lainasi tai hakea uutta lainaa. Aloita lainojen vertailu täyttämällä hakemus ja katso millaista säästöä saisit. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Alta voit valita tarvitsemasi summan lainojen yhdistämiseksi.

Valitse lainasi

Valitse lainanantaja, täytä ja lähetä luottohakemus ja voit vertailla lainoja.

Yhdistelmälaina eläkeläiselle auttaa säästämään – Halvin laina eläkeläiselle löytyy helposti

Lainan tarve voi yllättää myös eläkeläisenä. Lainaa voit hakea esim. remonttiin, matkaa varten, äkilliseen rahan tarpeeseen (esim. kodinkoneen rikkoutuminen tai auton korjaaminen). Riippumatta lainatarpeestasi sinun kannattaa aina kilpailuttaa laina ja vertailla lainatarjouksia ennen lainan nostamista. Eläkeläisenä saatavat säännölliset tulot riittävät lainan saamiseksi ilman vakuuksia.

Yhdistelmälainalla voit saada merkittäviä säästöjä aikaa joka kuukausi. Varsinkin eläkkeellä olevan kannattaa huolehtia, että ei maksa lainoistaan liikaa. Mitä enemmän voit yhdistää pienlainoja isommaksi yhdistelylainaksi, niin sitä enemmän säästät joka kuukausi.

Jos sinulla on vain yksi olemassa oleva laina, niin voit kokeilla, että saatko tällä hetkellä lainallesi matalamman koron. Lainan voit uudelleenrahoittaa helposti täyttämällä lainahakemuksen ja hakemalla lainaa niin paljon, että pystyt maksamaan vanhan lainasi pois.

Jos sinulla ei ole olemassa olevia lainoja, niin voit hakea uutta lainaa eläkeläisenä. Et tarvitse vakuuksia lainaa hakiessasi ja kun kilpailutat lainasi, niin voit olla varma, että ettet maksa lainastasi liikaa.

 • Yhdistelylaina eläkeläiselle on erittäin hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita pienlainoja joissa on korkea korko. Ota huomioon, että yhdistämällä lainasi saat säästöä myös samalla korolla, sillä sinun ei tarvitse maksaa kuin yhden lainan sivukuluja.
 • Lainan uudelleenrahoitus. Mikäli sinulla on tällä hetkellä korkeakorkoinen laina eli lainasi nimelliskorko on yli 20 % tai lainasi sivukulut ovat yli 150 € vuodessa, niin kilpailuta olemassa oleva lainasi uudelleen täyttämällä lainahakemus.
 • Uutta lainaa eläkeläisenä. Mikään ei estä sinua hakemasta uutta lainaa vaikka et tarvitsekaan yhdistelylainaa. Hae lainaa täyttämällä lainahakemus ja hakemuksesi kilpailutetaan usealla luotonmyöntäjällä. Saat välittömästi näkyviin saamasi lainatarjoukset.
Yhdistelmälaina eläkeläiselle auttaa säästämään rahaa

Lainaa eläkeläiselle – Näin haet lainaa

Lainaa on helppo hakea nykyään netin kautta. Jos sinulla on olemassa olevia lainoja, niin kannattaa ottaa tiedot esille tämän hetkisistä lainoista. Mikäli sinulla ei ole olemassa olevia lainoja ja haet uutta lainaa, niin tilinumero kannattaa hakea valmiiksi esille hakemuksen täyttöä varten.

 • Jos yhdistät lainoja, niin ota esiin kaikkien lainojen tiedot, joita haluat yhdistää. Sinun tulee täyttää nämä tiedot lainahakemukseen ja samalla pystyt vertailemaan, kuinka paljon saat mahdollista säästöä.
 • Katso kuinka monta lainaa sinulla on jäljellä ja mitkä näistä haluat yhdistää. Samalla voit tarkistaa lainojesi korot.
 • Tarkista myös eri lainojesi sivukulut: Tilinhoitopalkkiot, yms. kuukausittaiset lisämaksut.
 • Jos haet uutta lainaa, niin tarvitset tilinumeroasi lainahakemukseen. Jos päätät ottaa jonkin lainan, niin tarvitset verkkopankkitunnuksia tunnistautumista varten.

Näin haet lainaa:

 1. Valitse luotonmyöntäjä, jolle lähetät lainahakemuksen.

  Valitse yllä löytyvästä listasta luotonmyöntäjä. Olemme koittaneet listata mahdollisimman kattavat lainavälittäjät, jotta hakemuksesi kilpailutetaan mahdollisimman monella lainanantajalla ja pankilla. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, niin voit lähettää hakemuksen myös toiselle lainanvälittäjälle. Lainanvälittäjä kilpailuttaa hakemuksen puolestasi ja näyttää sinulle saamasi lainatarjoukset selkeästä näkymästä. (Säästät aikaasi ja sinun ei tarvitse kilpailuttaa jokaista nettipankkia erikseen.)

 2. Ilmoita lainahakemuksen yhteydessä, jos haluat yhdistää lainojasi.

  Voit ilmoittaa yleensä erillisessä kohdassa jos haluat yhdistää olemassa olevia lainojasi. Joissain lainahakemuksissa voit ilmoittaa halustasi yhdistää lainat kohdassa, jossa listaat olemassa olevia lainojasi.

 3. Täytä lainahakemus huolellisesti oikeilla tiedoilla.

  Muista täyttää hakemus huolellisesti vaikka se ei veisikään kauaa aikaa. Näin varmistut siitä, että hakemuksesi käsitellään mahdollisimman nopeasti.

 4. Lähetä lainahakemus ja saat välittömästi luottopäätöksen.

  Saat yleensä välittömästi luottopäätöksen hakemuksellesi. Jos haet lainanvälittäjän kautta, voit saada useita tarjouksia lainallesi. Jotkin luotonmyöntäjät voivat haluta vielä tulotositteita lainatarjouksen vahvistamiseksi.

 5. Vertaile kaikkia saamiasi lainatarjouksia rauhassa.

  Vertaile saamiasi luottotarjouksia rauhassa. Hakemus ei velvoita sinua ottamaan lainaa, mutta voit helposti nähdä, millaisella korolla saisit lainaa.

Yhdistelmälaina eläkeläiselle – Lainojen yhdistäminen kannattaa aina

Yhdistelylaina on lainatuote, jolla olemassa olevat lainasi niputetaan yhteen edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Lainojen yhdistäminen kannattaa aina, sillä se on aina kannattavampaa, mitä useampi laina sinulla on.

Olemme listanneet erityisesti lainojen yhdistämiseen erikoistuneita palveluita, mutta voit hakea myös täysin uutta lainaa näiden palveluiden kautta.

Yhdistelylainaan erikoistuneita yrityksiä löytyy useita. Olemme listanneet nämä yrityksen sinulle helpoksi listaksi, josta sinun on helppo valita, missä yhdistät lainasi.

Sinun on myös mahdollista täyttää lainanvälittäjän lainahakemus, jolloin voit kilpailuttaa yhdistelylainasi samanaikaisesti usealla pankilla ja lainanantajalla.

Lainojen yhdistäminen säästää merkittävästi

Lainaa ilman vakuuksia eläkeläiselle

Kun haet lainaa kauttamme, niin et tarvitse lainaasi varten vakuuksia, etkä takaajia. Kaikki palvelumme kautta löytyvät lainat ovat vakuudettomia, joten sinun on mahdollista saada rahat nopeasti tilillesi.

Lainan hakeminen on tänä päivänä nopeaa, sillä kilpailutat lainat nopeasti ja helposti kauttamme. Lainat saat vertailtua helposti täyttämällä hakemuksen, johon menee vain muutama minuutti. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat hakemasi lainasumma tilillesi jopa samana päivänä. Onko lainan hakeminen ollut koskaan näin helppoa?

Yhdistelmälaina eläkeläiselle lyhyesti – Miksi yhdistelylaina tai lainan kilpailuttaminen kannattaa?

Yhdistelmälaina eläkeläiselle on hyvä vaihtoehto, jolla voit yhdistää pienlainasi, korkeakorkoiset lainasi ja luottokorttivelkasi yhdeksi lainaksi.

Haet sitten yhdistelylainaa, lainan uudelleen järjestelyä tai uutta lainaa, niin sinun kannattaa aina kilpailuttaa lainasi.

Milloin kannattaa yhdistää tai uudelleenrahoittaa olemassa olevaa lainaa?

 • Sinun kannattaa hakea yhdistelmälainaa ja uudelleenrahoittaa lainasi, jos lainasi korko on yli 20%.
 • Hae lainojen yhdistämistä, jos sinulla on kaksi tai useampi korkeakorkoinen laina. Yhdellä lainalla voit saada säästöä aikaiseksi, koska sinun tarvitsee maksaa vain yhden lainan sivukuluja.
 • Jos lainojesi kuukausimaksut rasittavat talouttasi liikaa, niin kilpailuta lainasi uudelleen, jotta saisit kuukausittaiset lainakulut kohtuulliseksi.
 • Kilpailuta aina lainahakemuksesi kun haet uutta lainaa.
Halvin laina eläkeläiselle

Usein kysytyt kysymykset yhdistelylainoista

Alla on useimmin kysyttyjä kysymyksiä yhdistelylainoista ja lainojen yhdistämisestä.

Mistä lainaa eläkeläiselle?

Kun haet netistä lainaa, niin usein ehtona lainan saamiselle on säännölliset tulot. Monet pankit ja luotonmyöntäjät ovat valmiit myöntämään sinulle lainaa. Täyttämällä lainahakemuksen saat vaihtoehtosi selville.

Uskallanko hakea lainaa netistä?

Lainan hakeminen netistä on turvallista. Lainahakemuksesi tietoja käsitellään luottamuksellisesti, joten voit olla huoletta, kun haet lainaa.

Velvoittaako lainahakemus minua ottamaan lainan?

Lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista, etkä ole velvollinen hyväksymään saamiasi lainatarjouksia. Et siis sitoudu mihinkään kun lähetät lainahakemuksen. Voit ainoastaan hyötyä, sillä näet millaisella korolla saisit lainaa.

Voinko hakea uutta lainaa ilman lainojen yhdistämistä?

Kyllä. Sinun on mahdollista hakea täysin uutta lainaa ilman että yhdistät olemassa olevia lainojasi. Voit myös hakea lainan uudelleenrahoitusta, jos sinulla on vain yksi laina.